Ring til mig 5178 0106

"At være i kroppen, ikke i hovedet"

Marianne Rishøj, Totum Kropsterapeut
Mere om mig 

Jeg er født og opvokset i Horne ved Hirtshals.

Jeg er uddannet lægesekretær (1987 Hvidovre Hospital) og idrætslærer (1988 Paul Petersens Idrætsinstitut). Jeg har været mellemleder i både udlandet (i 7 år) og herhjemme og har arbejdet i Rejsebranchen, med Salg og Projektledelse samt Relocation – og de sidste 9 år har jeg med stor glæde undervist i svømning på Friskolen i Hinnerup.

Da jeg som næsten 37-årig blev mor til en fantastisk søn, kom jeg til kort.

Følelsesmæssigt blev jeg udfordret som aldrig før – både positivt og negativt. Jeg ønskede inderligt at blive mor, men at få et handicappet barn var en stor sorg midt i den fantastiske glæde.

Jeg brugte alt, hvad jeg havde lært på at håndtere situationen. Og det hjalp mig. Men det var selvfølgelig svært og ikke altid lige til.

Som så mange andre har jeg også haft stress tæt inde på livet – og pludselig i 2015 indså jeg, at et skifte i min arbejdssituation var en nødvendighed – og at jeg faktisk havde lyst til at arbejde med min hobby: Det Hele Menneske

Det krævede al mit mod at sige mit job op i slutningen af 2016. At vove at stå uden et sikkerhedsnet. Stole på og have tillid til, at alt nok skulle gå.

Jeg gav mig selv god tid til at finde den rette uddannelse.  Hvad føltes rigtigt – og det gjorde det med TOTUM Kropsterapi.

Jeg har ikke fortrudt mit arbejdsskifte ét sekund. Jeg lærer hver dag forunderlige ting om kroppen og psyken.

Jeg elsker livet – både med de hårde og fornøjelige udfordringer. Det er det, som gør mig til et helt menneske og hjælper mig til at være i nuet.

 

Jeg arbejder med det hele menneske.