Ring til mig 5178 0106

Hvad andre oplever

 • I Marianne’s hænder er jeg tryg. Mine spændinger i krop, blev løsnet og jeg fik ro i sindet. Temmelig meget at få med, efter min mening.

  Tak for dine hænders energi.

   

  Helle Herstad Lauridsen, 51
  Helle Herstad Lauridsen, 51Frederiksberg
 • Marianne arbejder meget seriøst i gennemgangen af kroppen. Samtidig har hun en fin indfølingsevne og forstår at finde ind til problemets kerne.

   

  Anne Dahlerup, 62Sabro
 • Marianne har en nærmest clairvoyant indsigt i at finde kroppens problem og sætte fluks på behandlingen både specifikt og i en helhed.

  Velværen efter en behandling er helt speciel

  Benedicte Dahlerup, 70 Sabro
 • Jeg har oplevet Mariannes massage/kropsterapi som meget givende, effektfuldt og afspændende. Jeg har altid booket en tid, når hun er i Farum. Det har altid været godt for mig.

   

  Gustav Lehmann, 20Farum
 • Jeg har fået behandlinger af Marianne siden november 2017. Lige fra første behandling har Marianne gjort meget ud af at lære mig, hvor stor betydning det har at man trækker vejret rigtigt, for at kunne være med smerten fra spændingen. Og hun har ret – når man kan det, er smerten meget nemmere at deale med og spændingen forløses.

  Derudover har Marianne en fantastisk føling med, hvad man har brug for på dagen. Hun accepterer og lytter altid til, hvad både krop og sind har behov for.

  Jeg kan på det varmeste anbefale at booke en tid hos Marianne – hun er behagelig, sød og super dygtig.

   

  Rikke K., 32Aarhus
 • Marianne arbejder professionelt med stor erfaring og faglighed. Hun er 100% dedikeret og en dygtig behandler. Man behøver ikke at fortælle, hvor man har ondt. Det finder hun selv ud af i sin grundige og omsorgsfulde massage.

  Jeg føler mig altid i trygge hænder hos Marianne og kan kun give hende mine bedste anbefalinger ❤️

  Edel Mikkelsen, 51Aarhus