Ring til mig 5178 0106

Spirituel vejledning og forløsning

...herunder Sjælerejser og Energiarbejde
Spirituel Vejledning

Clairvoyance og Energiarbejde

Jeg har altid haft et skarpt klarsyn og er åben for den healende energi.

Ved hjælp af klarsyn og kontakt til guiderne, ser jeg først på, hvad din krop fortæller mig, hvilke mønstre har du tidligt tillagt dig, hvor er der balancer/ubalancer.

Med kropsterapi forløser jeg spændinger både fysisk og psykisk. For at komme i kontakt med din sjæls energi, bruger jeg højere clairvoyance og kontakten til den højere energi, til at kortlægge dine styrker og få belyst, hvad du kan gøre for at komme videre og hvilke uhensigtsmæssige mønstre der skal om-kodes, så dine blokeringer opløses og ubalancer kan transformeres.

Undervejs kan healings-energien tage fat. Den hjælper med at opløse blokeringer – og der kommer bevidsthed på, hvordan du selv kan hjælpe din egen helingsproces.

Jeg tilbyder spirituel vejledning både på briksen og på FaceTime. Så uanset om du befinder dig i Nordjylland eller hvilket som helst sted i Danmark, er det muligt at modtage klarsyn og vejledning.

Ny tids Shaman

Kort fortalt, så er Ny tids Shaman en moderne, vestlig udgave af shamanisme.

Shamanens opgave er at kunne adskille sig fra sit ego, så personligheden ikke forstyrrer opgaven: at træde ind i en anden bevidsthedstilstand for at skabe rum og holde rummet åbent for energien, så visdom og beskeder fra den åndelige bevidsthed kan gives til den verden og den bevidsthed, vi lever i i dag.

Shamanen bruger klarsyn, klarføling, klarhørelse, guidekontakt, healing og energiarbejde til at træde ind i en anden bevidsthedstilstand og blive i den.

I dag er det også meget kendt at bruge vejleding og guidning fra universet (engle, opstegne mestre, guider, energi etc.) til personlig udvikling og healing.

Historisk set er der mange ritualer der kan udøves for at nå til denne bevidsthedstilstand. Nogle Shamaner bruger i dag også disse ritualer (tromme, rasler, udmattelse, planter) – andre gør ikke.

I dag vibrerer energien på jorden på et højere frekvensniveau. Derfor kan vi nemmere få kontakt til den åndelig verden uden de fysiske hjælpemidler.