Ring til mig 5178 0106

Bindevævsmassage med cupping

Tilbud februar og marts: Kr. 555,- (normalpris Kr. 666,-)
Bindevævsmassage med Cupping kan bl.a. afhjælpe:

Appelsinhud
Hovedpine/migræne
Ledsmerter, gigtsmerter, stivhed i led
Mavesmerter, menstruationssmerter
Ondt i benene, skinnebenssmerter
Overvægt generelt
Stivhed i kroppen, muskelstivhed, muskelspændinger
Syre i muskler grundet overtræning

Bindevævet

Vi har bindevæv overalt i kroppen. Rundt om organer, muskler, ledbånd, blodkar – og det er sågar en del af vores hud. med andre ord: Bindevævet binder knogler, muskler, organer og hud sammen. Hele kroppen!

Tankemylder, kost og for megen eller for lidt motion, giver syre i kroppen

Fedt, syre og affaldsstoffer binder sig til bindevævet. Og har vi ikke balance i den naturlige udrensning i form af udåndingsluft, urin, afføring og sved, vil syre og affaldsstoffer ophobe sig i vores bindevæv i hele kroppen. Det kan give stivhed og smerter i kroppen. Det er altså ikke nødvendigvis i musklerne, vi har ondt – men i bindevævet.

Hvordan?

Bindevævsmassagen udføres med en sugekop, der laver et træk/sug i huden, der øger blod og lymfevæsken til området og derved udrenses bindevævet og affaldsstoffer udskilles fra cellerne i vævet.

Når bindevævet løsnes, kan blod og lymfe komme til og fra vores celler, de iltes og affaldsstoffer transporteres væk. Overskydende væske i kroppen ledes også væk via lymfesystemet.

Når jeg samtidig behandler med Cupping (sugekop der sidder 3-5 min. på et bestemt område på kroppen sv.t. en meridianbane eller et organ), øges blodcirkulationen til huden yderligere og det frigør igen syre og affaldsstoffer, som transporteres ud i lymfesystemet og videre ud af kroppen.

Muskulaturen afspændes og du kan føle en stor lethed i kroppen.

Du kan få blå mærker af behandlingen. Det er helt ufarligt og de forsvinder i løbet af 7-10 dage. Du kan også føle ømhed i kroppen, træthed, hovedpine og svimmelhed. Det er kun tegn på, at din krop arbejder med at udrense.

Det er meget vigtigt at drikke en masse vand og grøn te/urtete efter behandlingen. Kroppen renser ud op til 24 timer efter behandlingen.

For at opnå den bedste effekt anbefales det at få 4 behandlinger i løbet af 4 uger.

Bindevævsmassage er ikke til gravide, hvis du har cancer eller får blodfortyndende medicin.